Hem
Om företaget
Produkter
Projektering och support
Infotek
Video
Nyheter
Easyswitch
Prefab Dokumentation
Referensprojekt
Länkar
Kontakt
Sök
Logga in
10 oktober 2017
Känn och kläm på Vossloh under Nordic Rail 2017
Sektioner av räl och borst. Interaktiva presentationer. Räl före och efter High speed grinding. I Vosslohs monter B06:18 går det att undersöka hela Vosslohs produktutbud.Vosslohs monter på Nordic Rail är öppen och fylld med diskussionsbord för att alla som vill ska kunna komma in och skapa dialog – allt från de som bara är nyfikna till dem som är samarbetspartners och beställare.

I montern finns hela koncernens produktutbud representerat – en del i fysisk form såsom befästningar och rälsektioner som visar resultat av High speed grinding, andra i form av modeller eller interaktiva presentationer.
– I montern kan man klämma och känna, undersöka och uppleva hela Vossloh-koncernens breda spektrum av kompetens, produkter och tjänster, säger Björn Lundwall, produktutvecklare på Vossloh.Med 33 personer på plats är Vosslohs alla skandinaviska bolag representerade: Vossloh Nordic Switch Systems, Vossloh Fastening System, Vossloh Rail Services och Vossloh Locomotives.
– Vi har många tekniska produkter, så det är svårt att kunna alla. Därför är det en styrka att ha folk från alla fyra bolagen och information om alla koncernens produkter på plats, säger Hans Green, marknadschef på Vossloh.

Under onsdagskvällen händer det dessutom något speciellt – då släpps Växelboken som bland annat Björn Lundwall har jobbat med under en lång tid.
– De som har fått tjuvkika på boken hitintills har alla frågat hur de kan få tag på ett exemplar, så det ska bli kul att se hur mottagandet blir imorgon, säger Björn Lundwall.
lll
Provided by Webforum