Hem
Compliance
Ansvarsfullt företagande
Om företaget
Organisation
Ansvarsfullt ägande
ABC
Produktionsorganisation
Möt våra medarbetare
Historik
Legal information
Lediga tjänster
Produkter
Projektering och support
Infotek
Referensprojekt
Kontakt
Sök
Logga in


Vår Produktionsorganisation

Produktionen är uppbyggd med utgångspunkt från ett behovsstyrt flöde där visualisering och ständiga förbättringar är grundläggande begrepp. I vår jakt på att ständigt minska slöseriet arbetar vi för kortare ledtid och mindre produktionsserier.

Företaget har två produktionsenheter; en i Ystad och en i Örebro. Ystads produktionsorganisation omfattar ca 60 kollektivanställda och 10 tjänstemän och i Örebro arbetar ca 22 kollektiva och 16 tjänstemän.

Enheten i Ystad ansvarar för tillverkning av stålsatser till den nordiska marknaden, dvs. tillverkning av bearbetade växelkomponenter som växeltungor, stödräler, moträler, korsningar, underläggsplattor samt viss produktion av växlar till spårvägen. Även komponenter till dilatationsanordningar tillverkas i Ystad.

I Örebro sker slutmontering då slipers, växeldriv och andra tillbehör monteras och testas till en komplett spårväxel. Slutligen levereras växeln monterad på specialbyggda växelvagnar och om så önskas kan kunden även få växeln lagd på plats i spår med hjälp av en spårgående kran.

Investeringar sker regelbundet och på senare år har produktionskapaciteten ökat med bland annat en maskin för rälsbockning och en portalfräsmaskin.

 

lll
Provided by Webforum