Hem
Compliance
Ansvarsfullt företagande
Om företaget
Organisation
Möt våra medarbetare
Historik
Legal information
Lediga tjänster
Produkter
Projektering och support
Infotek
Referensprojekt
Kontakt
Sök
Logga in

Lediga tjänster

Väldigt många av våra kollegor jobbar kvar på företaget år efter år, men vi håller alltid ögonen öppna efter nya talanger.

Just nu söker vi en Produktionstekniker.
 Se platsannons Produktionstekniker

...samt hjälp på vår Kvalitetsavdelning.

Är du Kvalitetschef med erfarenhet från tillverkande industri och är sugen på ett konsult-uppdrag på några månader? Vossloh Nordic Switch Systems i vackra Ystad erbjuder då en spännande möjlighet där fokus framförallt kommer att vara på: - Support till organisationen och uppföljning av åtgärder för avvikelser interna och externa samt kpi:er - Rapportering av avvikelser i avvikelsehanteringssystem - Rapportering av Kpi:er till ledningen - Rapportering av Kpi:er till divisionens kvalitetsansvarige - Internrevisioner planera, genomföra och följa upp samt stödja mindre erfarna revisorer. Är detta något du är intresserad av eller känner du någon som du tror skulle passa in på/vara intresserad av detta? Hör gärna av er till Fredik på fredrik@roxenius.se eller 0709-104 625.


ATT ARBETA PÅ VOSSLOH

”Vi leder utvecklingen av spårväxlar i Norden”

Genom att prefabricera spårväxlar så har Vossloh revolutionerat den svenska järnvägen – installationstiden har minskat från 20 till tre timmar. Andreas Rydén är en av dem som gjort det möjligt genom att ta fram underlag till prefabrikationen.

Möt våra medarbetare

Företagsbroschyr

Ladda ner vår företagsbroschyr där du kan läsa mer om Vossloh Nordic Switch Systems – Nordens ledande leverantör inom spårteknik.

Ladda ner PDF
lll
Provided by Webforum